BURSA / NİLÜFER - Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

UNESCO Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübü olarak LGS motivasyon kapsamında 8.Sınıf öğrencilerimizle TÜYAP Bursa Kitap fuarına  yol aldık.

Mrt

"The Voice" dergimizin yeni sayısı yayımlandı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin yaptıkları görsel ve maketleri sergiledik.

Mrt

7 ve 10. Sınıf öğrencilerimizin katkılarıyla okul kermesimiz yapıldı.

Şbt

Velilerimiz daha iyi bir "Gelecek" için okumaya devam ediyorlar.

Şbt

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

10 Mart 2024 Pazar günü Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Yıldırım Beyazıt  Salonunda satışımız olacaktır, siz değerli velilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Şbt

Bursa Büyükşehir Belediyesinin Kültür-Sanatı Bursa’nın dört bir yanına taşımayı hedefleyen etkinlikleri kapsamında  “Damlaya Damlaya Göl Olur” isimli tiyatroya okulumuz 5. Ve 6. Sınıf öğrencileriyle katıldık.

Şbt

Mübarek Berat Gecesi'ni Barla Cami'de eda ettik.

Şbt

Yapmış olduğumuz deneme sınavlarında 410 puan ortalamasını yakalayan sınıfa PlayStation turnuvası yapma sözümüzü yerine getirdik.

Şbt

10. Sınıf öğrencilerimize "verimli ders çalışma" konusunda seminer verildi.

Liseli Olmak, Verimli Ders çalışma ve Motivasyon

Şbt

Emeği geçen Öğretmen ve Velilerimize Teşekkür ederiz.

Şbt

8. sınıf velilerimizle deneme sınav analizleri ve sınav kaygısı konularında toplantı yapılmıştır.

Şbt

11.sınıf ögrencilerimiz ve velilerine önümüzdeki sene üniversite sınavına hazırlık süreci ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.