Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerinden son 4 deneme sınavında başarılı olanlarla doğada çiğ köfte etkinliği yaptık. Okul Psikolojik Danışmanımız Murat Girgin ve Müdür yardımcımız Ramazan Bozkır LGS de başarılı olmak için kalan günlerde yapılacaklar hakkında sohbet başlatarak fırsat eğitimi yapmışlardır.

Ramazan ayının 25. Günü teravih namazını öğrencilerimizle birlikte Barla Camii'nde eda ettik. İlahi ve kasideler eşliğinde Enderun usulü kılınan teravih namazı sonrası sakalı şerif ziyarete açıldı. Salavatlar eşliğinde hulusi kalp ile sakalı şerif ziyareti gerçekleştirildi.

II. Dönem I. Sınavlarda sorulacak soruların dağılımları belirlenmiştir. Aşağıda verilen linklerdeki dosyaları inceleyerek gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Öğrencilerimize sınavlarında başarılar diliyoruz.

Okulumuzda 14 Mart pi günü renkli bir şekilde kutlandı. 5.sınıflar “kendi Pİ tasarımım” adlı etkinlikte istedikleri boyalarla tasarladıkları Pİ sembollerini karton tabaklara çizerek okulumuzda sergilediler. Ardından arkadaşlarıyla pi günü hatırası fotoğrafları için poz verdiler.

Bursa doğu su  arıtma ve dönüşüm tesisi gezisi fotoğrafları, öğrenciler tesisle ilgili sunumlara katıldılar tesisi uzman kişiler eşliğinde gezdiler ve suyun hangi aşamalardan geçerek arıtıldığını hem yetkililerden dinlediler ve gözlemlediler

Çanakkale Zaferi'mizin 109'uncu yıl dönümünde, bu zaferi bizlere yaşatan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.Şiirlerin okunduğu, ezgilerin seslendirildiği ve  sinevizyonların gösterildiği programımızda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okul psikolojik danışmanımız Murat Girgin 8. Sınıf öğrencilerine LGS başvuru kılavuzunun yayınlanmasıyla birlikte başvuru sürecini anlatmıştır.
1) Başvurular  18-29 Mart arası e okuldan öğrenciler tarafından yapılacak
2)  Sınav giriş belgeleri 24 Mayıs tarihinde öğrencilere verilecek
3) 2 Haziranda sınava girecek öğrencilerin sonuçları  28 Haziranda açıklanacak.

Öğrencilerimiz I. Murat Hüdavendigar Camii'nde, BİHMED tarafından organize edilen itikaf programına katıldılar. Emeği geçen öğretmenlerimize ve katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

SPELLİNG BEE YARIŞMASININ ÖDÜLLERİ

Bu yıl ilk defa okulumuzda düzenlenen Spelling Bee yarışmasının ödülleri öğrencilerimize verildi. "Spelling Bee" yarışmasında 5.Sınıflarda Abdülmalek Marwan Sharaf Saleh Al Hammadi, 6. sınıflarda Ali Kerem Aşık, 7.Sınıflarda Mazen Bawabiji birinci olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri etkinliklerine katılım sağladık.