Şbt

11. ve 12. Sınıflara YKS ile ilgili Bilgilendirme ve Motivasyon toplantıları yapıldı.

Şbt

Yusuf Kaplan söyleşisine öğrencilerimiz ile katılım sağlandı.

Şbt

Okulumuz Sınıf Öğretmeni ve Temsilcilerinin organizetörlügünde okul Kermesi düzenlenmiştir.

Şbt

9. sınıf öğrencilerimize yönelik, "Şiddet ve Akran zorbalığı" konularında seminer verildi.

Şbt

12. Sınıf öğrencilerimizin üniversite sınavına hazırlık sürecinde motivasyonlarını artırmak amacıyla seminer çalışması gerçekleştirdi.

Şbt

11. Sınıf öğrencilerimize üniversite sınav sistemi hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi.

Şbt

Okul bahçemizde öğrencilerimizle ağaçlandırma yaptık.

Ara

Okul Psikolojik Danışmanımız Emine Kocatepe tarafından 10. sınıf öğrencilerimize "Okulumuzda bulunan alanlar" ve "Alan Seçiminde Dikkat edilmesi gerekenler" konusunda bilgilendirme yapıldı.

Ara

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Emine KOCATEPE tarafından 12. sınıf öğrencilerimize "Test Çözme Teknikleri" ve "Sınavda Başarılı Olma Stratejileri Konusunda bilgilendirme yapıldı.

Ara

Okul Psikolojik Danışmanımız Emine Kocatepe tarafından 12. sınıf öğrencilerimizi Yükseköğretime Geçiş Sınavı(YKS) hakkında bilgilendirme yapıldı.

Okulumuz öğretmenleri Tübitak Semineri aldı...

Okulumuz öğretmenleri İl Milli Eğitim Arge sorumlusu Şükrü Bayram tarafından iki oturum halinde Tübitak Projeleri bilgilendirme Semineri verildi.

Mezun Öğrencilerimizin Ziyaretleri devam ediyor.

Okulumuzdan 2022- 2023 eğitim öğretim döneminde mezun olan İbni Haldun Üniversitesi Tarih bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi Muhammed Ahmed Durgun 9. sınıf öğrencilerimize tecrübelerini aktardı.

Mezun öğrencimiz okulumuzun sahip olduğu güzel imkanları değerlendirmeleri durumunda büyük başarılara ulaşabileceklerini ifade ederek, planlı çalışmanın öneminden bahsetti.

Öğrenmenin aslında sadece sınavla ilgili bir süreç olmayıp aslında hayatı anlamlı kılmak için gerekli ve mutluluk verici bir süreç olduğunu ifade eden öğrencimiz sınavlarında başarılı olan öğrencilerimize kitap hediye etti.

Ziyaretinden dolayı mezun öğrencimize teşekkür ederiz.