YOĞUNLAŞTIRILMIŞ YABANCI DİL PROGRAMI

OKULUMUZ ORTAOKULLARINDA YOĞUNLAŞTIRILMIŞ YABANCI DİL PROGRAMI YAPILMAKTADIR.

Haz

Çevreye daha duyarlı liderler yetiştirmek ve çevre farkındalığını artırmak  amacıyla 6. Sınıflar arası düzenlediğimiz İngilizce poster yarışmamızın kazananını belirlemek için oylarımızı kullandık ve 1. Olan posteri seçtik. yarışmada  birinci olan 6/A Sınıfından YalçınEfe Gür'ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

Yaşadığı çağa ayak uydurabilen, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, her alanda lider olabilecek bireyler yetiştirme şiyarı ile şekillenen vizyonunuz ile  "Milli ve manevi değerleriyle birlikte yetişen, hoşgörülü ve empati yapabilen bireyler yetiştirmek ve kendisini geliştirmeye önem veren yenilikçi bireyleri topluma kazandırılmak amacıyla bilgi yarışması düzenledik.

Yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi alan öğrencilerimiz   ingilizcenin kullanımı ve dilbilgisi kuralları konularında kıyasıya mücadele sergiledi. Tüm 5. Sınıflarımızı tebrik ederiz.

May

6. Sınıflar posterlerini hazırlıyor : milli ve manevi değerlerine sahip çıkan ve liderlik vizyonunu ilke edinmiş öğrenciler yetiştirmeyi amaçlayan Rasim Özdenören Aihl 6. Sınıf öğrencileri içinde yaşadığımız gezegenimiz için İngilizce poster hazırlıyor.

May

Yaşadığı çağa ayak uydurabilen, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, her alanda lider olabilecek bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Rasim Özdenören AİHL; akademik anlamda başarılı ve yoğunlaştırılmış dil programı öğrencileri ile 18 Mayıs 2022 tarihinde bilgi yarışmasında İngilizce dil becerileri ile yarışacaktır.

Fitness ünitesi etkinliklerinden bir tanesi de "Draw your team t-shirt and color it". 5B sınıfı öğrencimiz hayallerindeki formaları tasarladılar ve İngilizce anlattılar.

Yıllık plan çerçevesinde Fitness ünitemiz ile ilgili 5A sınıfı 313 nolu öğrencimiz Çağrı Yaradanakul ve 5B sınıfı 311 nolu öğrencimiz  Muhammet Emir Alpaslan online bir İngilizce-Türkçe ve Türkçe-İngilizce oyun hazırlamışlayarak sınıf arkadaşlarıyla eğlenerek dersiçi etkinlik yapmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Proje kapsamında rehber eşliğinde düzenledigimiz gezide şehrimizin turistik yerlerini gezdik ve tecrübelerimizi projedeki partnerlerimiz ile İngilizce olarak paylaştık.

Yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi alan 5/A sinifi öğrencilerimizin Movies unitesi ile ilgili film sunumlarını gerçekleştirdiler.

Ünite kapsamında yol tarifini eğlenceli bir etkinlik ile öğrendik.

Şarkılar söyledik.

VİDEOMUZU İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ

5C sınıfı ile party ünitesi etkinliği kapsamında önce davetiye hazırladık. Sonra etkinliğimizi afiyetle kutladık.

Yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi alan öğrencilerimizin bulunduğu koridoru Arapça ve İngilizce kelime listeleri ile donattık. Kelime yarışmaları ve kelime quizleri için faydalı olacaktır.

Yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi alan 5/a ve 5/b sınıfı öğrencilerimizle Parti Time unitesinde invitation card hazırlayıp ardından sınıfta party kutlamamizi gerçekleştirdik.Ogrencilerimiz mutlu olup zevkli bir ders etkinliği gerçekleştirmiş oldular.

Etkinlik videosu için tıklayınız.

Yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi alan şubelerimizden 5B ve 5C öğrencilerimizin birlikte gerçekleştirdiği BOW DOWN AND COME NEARER isimli etkinlik kapsamında Alak Suresinin önemini hem Arapça hem de İngilizce söyledik. Katılan öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

ALİM METE KÖSE 5b

MELİH YILDIRIM 5b

MUSTAFA YASİR SERBEST 5b

Etkinlik videoları için tıklayınız.

KEREM ÇAĞRI ÖZANLİ 5c

ALİ FUAT DOĞRU 5c