T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / NİLÜFER - Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF LGS - YKS 2024

Ock

Rehber Öğretmenimiz Murat Girgin tarafından 5-6-7-8. Sınıf öğrencilerimize zaman yönetimi sunumu yapılmıştır. İlgiyle dinleyen öğrencilerimiz zamanı değerlendirme konusunda önceliklerini anlamış olup planlı yaşamanın etkisini kavramışlardır. Eğlenceli sunumdan sonra akıllarına takılan soruları Rehber öğretmenimize sorarak konuyu pekiştirmişlerdir.

Ock

8. Sınıf Öğrencilerimiz LGS sürecinde Kütüphanemizde düzenli olarak kitap okumaktadırlar.

Kas

12. Sınıf öğrencilerimizle YKS sürecini değerlendirdik. Değerlendirme toplantısı Okul Müdürümüz Mehmet KILIÇ'ın başkanlığında Müdür Yardımcımız Ömür MERT, Rehber Öğretmenimiz Emine KOCATEPE ve DYK Kurs öğretmenlerimiz katıldı.

Kas

Okul psikolojik danışmanımız Murat Girgin tarafından 8. Sınıf öğrencilerimizin deneme sınavları analiz edilerek Motivasyon çalışması yapılmıştır.

Ekm

Değerli velilerimiz ve öğrencilerimiz okulumuzda Meb Din Öğretimi genel müdürlüğü tarafından hazırlanan ve desteklenen "Hedef YKS-LGS" projesi yürütülmektedir. Projeyle ilgili detaylı bilgi edinmek için Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış videoyu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Ekm

Değerli velilerimiz ve öğrencilerimiz okulumuzda Meb Din Öğretimi genel müdürlüğü tarafından hazırlanan ve desteklenen "Hedef YKS" projesi yürütülmektedir. Proje kapsamında gerçekleştireceğimiz Performans değerlendirme sınav takvimimize ait görseli sizlerle paylaşıyoruz.

Ekm

Değerli velilerimiz ve öğrencilerimiz okulumuzda Meb Din Öğretimi genel müdürlüğü tarafından hazırlanan ve desteklenen "Hedef YKS" projesi yürütülmektedir. Proje kapsamında yürütülen çalışmalara ekteki afişten göz atabilirsiniz.

Ekm

Hedef LGS 2024 Kapsamında gerçekleştireceğimiz Performans değerlendirme sınav takvimimiz.

Ekm

Hedef LGS tanıtım afişimizdeki tüm iş ve işlemler Akademik takip komisyonumuz tarafından hassasiyetle yürütülmektedir.

Ekm

Hedef LGS Akademik Takip Komisyonu toplantısı Okul Koordinatörü Murat Girgin Başkanlığında toplanmıştır. Toplantıda yıllık plan,motivasyon çalışmaları ve paydaşlarımızın bilgilendirilmesi gibi konular konuşulmuştur.

Ekm

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Emine KOCATEPE tarafından tüm 12. sınıf öğrencilerimize "verimli ders çalışma teknikleri" ve "çalışma programı hazırlama" konularında seminer verilmiştir.

Nis

Bursa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir ARSLAN başkanlığında Bursa Merkez İmam Hatip Lisesinde Hedef LGS-YKS projesine katılan İmam Hatip Liseleriyle toplantı yapılmıştır. Yapılan toplantıda okulumuzda yürütülen Hedef LGS -YKS faaliyetleri sunumu Okul Müdürümüz Mehmet KILIÇ ve Okul Psikolojik Danışmanımız Murat Girgin tarafından yapılmıştır.

Mrt

Okulmuz toplantı salonunda sınıf rehber öğretmeni ve okul rehberlik servisince 8.sınıf velilerimizle yapıtığımız toplantıda gerçekleştirilen sınavların analizleriyle ilgili bilgilendirme yapılmıştır.

Mrt

11. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YKS HAZIRLIK SÜRECİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPTIK. 

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİNİ ANLATTIK. 

OKUL KURSLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDUK. 

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE YKS SÜRECİNDE BAŞARILAR DİLERİZ. 

Mrt

12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE DAHA ÖNCEKİ YILLARDA OKULUMUZDAN MEZUN OLAN VE HALEN ÜNİVERSİTEDE OKUYAN ÖĞRENCİLERİMİZİ BİR ARAYA GETİRDİK. ÖĞRENCİLERİMİZ HEM ÜNİVETSİTE HAZIRLIK SÜREÇLERİNİ, HEM DE ÜNİVERSİTE HAYATLARINI ANLATTILAR. SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN MOTİVASYONUNU ARTTIRDILAR. MEZUNLARIMIZA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.