Learn Values, Live Virtuous

Projemiz, hayatımıza ve okullardaki derslere yansıttığımız değerlerle ilgilidir. Değerlerimiz önemlidir çünkü büyümemize ve gelişmemize yardımcı olurlar. Düşüncelerimizi, sözlerimizi ve eylemlerimizi şekillendirirler. Projede sekiz ortak vardır ve her ortak tüm değerleri sunar. Projemiz aralık-mayıs ayları arasındadır ve mayıs ayının ikinci haftasında tamamlanacaktır. Projemizde sevgi saygı adalet sorumluluk gibi 13 adet değer işlenecektir.

Let's Practise English!

Let's Practise English, uluslararası bir e-twinning projesidir. Projemizde İngilizceyi web 0.2 araçlarıyla Gerçek hayattaki durumlarda etkili bir şekilde öğretmeyi, öğrenmeyi ve kullanmayı amaçlıyoruz. Öğrenciler birlikte büyüyecek, öğrenecek, gelişecek, işbirliği yapacak ve eğlenecekler. Ocak ayında başlayan proje Mayıs ayında sona eriyor. Proje sonunda ortak ürünler hazırlayacağız.

Yayın: 24.01.2023 - Güncelleme: 24.01.2023 10:03 - Görüntülenme: 71